Imatge representativa de Santa Eulàlia de Ronçana

tt_atenciociutada.gif
enrere Serveis

Servei de Joventut

El Servei de Joventut té com a missió treballar pels joves de Santa Eulàlia de Ronçana, amb l’objectiu que aconsegueixin la màxima autonomia com a persones i, alhora, assumeixin responsabilitats com a membres actius del poble i la societat. 


Les eines que oferim a Santa Eulàlia són tots aquells recursos generats a través de les polítiques de Joventut a nivell local, comarcal o nacional i tot allò que generin els mateixos joves, veritables protagonistes i motor d’aquestes polítiques. Sense ells i elles no es podrien posar en pràctica, per tant, el Servei de Joventut treballa amb i per als joves.


Destaquem el projecte de pressupostos participatius que s’organitza desde l’any 2006, les diferents assessories especialitzades (laboral, salut, acadèmica, associacionisme, mobilitat) i La Taka Punt Jove, que és el lloc on està ubicat físicament el Servei de Joventut i d’on sorgeixen i es coordinen les diferents iniciatives i serveis.
 
El Pla Local de Joventut 2012-2015 és el document on es troba tota la planificació pel que fa les polítiques de joventut de Santa Eulàlia.
 
Us convidem a visitar també la pàgina web www.lataka.cat on podreu trobar informació actualitzada. 


Contacte
Servei de Joventut
Adreça
Plaça de l’Ajuntament, 2
Telèfon
93 844 91 66
Horari
dimarts,dimecres i dijous de 17.00h a 20.00h, divendres de 10.00h a 14.00h
 
Enllaços relacionats


Imatges

www.lataka.cat
fletxa amunt www.lataka.cat

Ajuntament de
Santa Eulàlia de Ronçana.
Carretera de la Sagrera, 3
08187 - Santa Eulàlia de Ronçana

Tel. 93-8448025
Fax 93-8449380
E-mail: st.eulaliaron@diba.cat
NIF: P0824800G
Amb el suport de:
Logo Diputació