Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia convida la ciutadania a participar al "Let's Clean Up Europe"

Santa Eulàlia convida la ciutadania a participar al "Let's Clean Up Europe"

29/04/2024

La jornada per netejar els voltants de la deixalleria tindrà lloc dissabte 11 de maig a partir de les 10 h

En les darreres edicions, més d'un centenar d'alumnes de 1r i 2n d'ESO de l'IES La Vall del Tenes han participat cada any en la neteja d'una desena de zones properes a l'Institut, en una acció coordinada per l'Ajuntament en el marc de la campanya Let's Clean Up Europe.

Aquesta vegada, però, l'acció s'estén a la totalitat de la ciutadania del municipi. Dissabte 11 de maig a les 10 h, aquelles persones que vulguin contribuir a la neteja dels boscos del voltant de la deixalleria es trobaran per començar el matí de recollida. Cada grup recollirà de forma selectiva envasos, paper i cartó, vidres i altres residus i, al finalitzar l'activitat, es farà un recompte del total de deixalles. L'any passat es van recollir 1.292kg de residus.

Per participar-hi, cal inscripció prèvia a recursos.ser.cat/lcue2024 abans de dimecres 8 de maig. Les persones participants rebran un petit obsequi en agraïment a la seva col·laboració.

Let's Clean Up Europe es tracta d'una acció comuna arreu d'Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i per promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges o marges de rius.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de l'Agència de Residus de Catalunya.

 
Arxivat a: Medi Ambient
Let's Clean Up Europe 2024
Let's Clean Up Europe 2024

Arxius adjunts