Portada > Actualitat > Notícies > La quarta edició del Cicle de Sortides Naturalistes descobrirà plantes, arbres, ocells i la fauna de Santa Eulàlia

La quarta edició del Cicle de Sortides Naturalistes descobrirà plantes, arbres, ocells i la fauna de Santa Eulàlia

10/05/2024

Un any més, s'organitzen passejades curtes i de poc desnivell i, per cloure el cicle, una jornada d'anellament d'ocells

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santa Eulàlia organitza el quart Cicle de Sortides Naturalistes per conèixer la flora i la fauna del municipi. Es tracta de passejades curtes i de poc desnivell que giren al voltant de quatre eixos: els ocells i la fauna del riu Tenes, ambdues guiades per Xavier Larruy, i els arbres i les plantes, en aquest cas de la mà de M. Àngels Bonet.

El cicle arrencarà amb la descoberta de plantes amb dues sortides el dimarts 21 i el diumenge 26 de maig, de 9 a 12 h. El diumenge 2 de juny en aquest mateix horari es farà la sortida d'ocells i ja al setembre, dissabte 28, tindrà lloc la sortida d'observació de fauna i dels seus rastres al riu. La sortida d'arbres es farà dimarts 15 i diumenge 20 d'octubre. Tancarà el cicle la jornada matinal d'anellament científic al riu Tenes diumenge 10 de novembre de 10 a 14 h.

Totes les sortides tindran com a punt de partida el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, excepte la jornada d'anellament, que es desenvoluparà al parc de Can Font.

Arxivat a: Medi Ambient
Cicle de sortides naturalistes 2024
Cicle de sortides naturalistes 2024

Arxius adjunts