Portada > Actualitat > Notícies > Laia Canadell guanya el 19è Premi Camí Ral per un treball sobre les representacions dels Pastorets a Santa Eulàlia

Laia Canadell guanya el 19è Premi Camí Ral per un treball sobre les representacions dels Pastorets a Santa Eulàlia

10/05/2024

L'alumna de l'Institut La Vall del Tenes va rebre ahir el guardó a Granollers

El Centre d'Estudis de Granollers va lliurar ahir a Can Jonch el 19è Premi Camí Ral de Treballs de Recerca de Batxillerat sobre el Vallès Oriental a Laia Canadell. L'alumna de l'IES La Vall del Tenes va presentar el seu treball "Les representacions dels Pastorets a Santa Eulàlia de Ronçana. La història viva del Casal".

El jurat va destacar-ne la important tasca de recuperació documental, la recollida de testimonis orals i la síntesi de la literatura en relació a la tradició dels Pastorets, així com la valorització del patrimoni cultural del municipi, premiant Canadell davant els 10 treballs presentats en total.

El jurat en l’edició d’enguany estava format per Cinta Cantarell, Ricard Caussa, Jaume Dantí, Joan Garriga, Jordi Planas, Francesc Sánchez i Diego Sola.

L’objectiu del premi Camí Ral és promoure la recerca entre els estudiants de batxillerat de la comarca, incentivant aquells estudis que, des d’àmbits temàtics diversos (medi natural, història, economia, art i patrimoni), ajudin a millorar el coneixement del Vallès Oriental.

 

Imatge: Associació Cultural Granollers

Arxivat a: Cultura
Premi Laia Canadell