Portada > Actualitat > Notícies > S'obre el termini per sol·licitar el transport escolar del curs 2024-25

S'obre el termini per sol·licitar el transport escolar del curs 2024-25

18/06/2024

El servei ofereix una ruta a Santa Eulàlia que fa parada a l'Escola Ronçana, l'Escola La Sagrera i l'IES La Vall del Tenes

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha obert avui el termini per presentar les sol·licituds per al transport escolar per al curs vinent, 2024-25. D'entre les 98 rutes de transport, la de Santa Eulàlia fa parada a tots els centres educatius del municipi. Podeu consultar la ruta en aquest mapa.

Els terminis per presentar les sol·licituds són:

  • Infantil, Primària i ESO: del 18 al 26 de juny de 2024
  • Batxillerat: del 21 de juny a l'1 de juliol de 2024

Existeixen dues modalitats de transport:

  • Servei escolar de transport obligatori: gratuït per a alumnat que hagi d’escolaritzar-se fora del seu municipi de residència en un centre públic ordinari o d’educació especial de la comarca del Vallès Oriental, proposat pel Departament d’Ensenyament. O que hagin de desplaçar-se fora del seu municipi de residència a un centre ordinari privat concertat, ordinari o d’educació especial de la comarca del Vallès Oriental, proposat pel Departament.
  • Servei escolar de transport no obligatori: si en el municipi de residència hi ha oferta educativa del nivell i hi ha una ruta de transport escolar, també es pot sol·licitar una plaça en el servei. En aquest cas hi ha un preu públic, que es manté des de 2018.

També poden utilitzar el servei de transport escolar els alumnes d'ensenyaments postobligatoris no universitaris en el cas que hi hagi places vacants en els vehicles contractats i no hi hagi coincidència horària amb altres mitjans de transport públic amb itinerari coincidents. L'assignació de places en aquest cas no es farà efectiva fins que s'hagin estabilitzat les rutes, aproximadament a l'octubre.

Com fer la sol·licitud?

Per presentar la sol·licitud, cal que el/la representat legal del/la menor ompli el FORMULARI telemàtic especificant nom de la ruta i parada que sol·licita. S’ha habilitat un Call center per ajudar a fer tot el tràmit telemàtic: 935466343

En cas que no es pugui presentar la sol·licitud de forma telemàtica, cal que s’ompli la sol·licitud d'alta i es presenti presencialment al Consell Comarcal, preferiblement amb cita prèvia telemàtica o a qualsevol oficina de registre.

Abans de l’inici del curs, es publicarà la llista d’alumnes de transport obligatori, amb indicació de la ruta, els horaris i les parades. Respecte el transport escolar no obligatori, la publicació es farà no més enllà del 30 de setembre.

En cas de dubte es pot contactar amb el Consell Comarcal: (Necessites javascript per veure aquest correu-e), o als telèfons 935466343 i 938600708.

Tota la informació i tràmits, al Web del Consell Comarcal.

Campanya de civisme a Santa Eulàlia

El servei complementa la campanya de civisme engegada per l'Ajuntament de Santa Eulàlia amb La Sagrera i L'Alzina per pacificar i fer més amables els entorns escolars.

Arxivat a: Educació, Mobilitat
Transport escolar
Campanya de civisme La Sagrera

Arxius adjunts