Portada > Actualitat > Notícies > S'obre el termini per a les sol·licituds de les barraques de la Festa Major 2024

S'obre el termini per a les sol·licituds de les barraques de la Festa Major 2024

25/06/2024

També està obert el termini per presentar llicències d'establiments de restauració mòbil a la Terrasseta del Xafarranxo

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha publicat les bases reguladores de les condicions d'ús de les barraques de Festa Major 2024 i de la selecció de les entitats que hi participen. El termini per presentar sol·licituds comença demà, 26 de juny i s'allarga fins el 5 de juliol. La convocatòria està destinada a entitats del municipi que vulguin oferir servei de begudes durant els actes i concerts que se celebrin a la plaça de l'Ajuntament els dies 25, 26, 27 i 28 de juliol de 2024. Entenent que Joc de Colors té un paper específic com a motor de la participació ciutadana a la Festa Major, les quatre colles tindran prioritat en l'assignació d'una barraca.

També s'obre el termini per sol·licitar llicències per a l'ocupació temporal del domini públic mitjançant establiments de restauració mòbil amb motiu de l'espai gastronòmic de la Terrasseta del Xafarranxo, també durant els dies de Festa Major.

 

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu les bases de les dues convocatòries. Cal emplenar la sol·licitud i tramitar-la adjuntant a una instància genèrica.

 
Arxivat a: Festes
Bases barraques FM

Arxius adjunts