Portada > Actualitat > Notícies > L'actualitat dels últims mesos, al Tornaveu 57

L'actualitat dels últims mesos, al Tornaveu 57

11/07/2024

La revista municipal inclou una entrevista a Laia Canadell, estudiant de l'IES La Vall del Tenes que ha guanyat un premi pel seu Treball de Recerca sobre els Pastorets

El número 57 del Tornaveu arribarà a partir de la setmana vinent a totes les llars de Santa Eulàlia de Ronçana. La revista municipal parla de la resolució de la convocatòria d'habitatge jove i presenta les obres i serveis finalitzats i en curs des del mes de març fins ara.

El butlletí municipal inclou un article sobre la història i la situació actual de Can Naps i explica la nova eina a disposició de la ciutadania: l'app de Santa Eulàlia, així com el Portal de Transparència. La publicació també parla dels dos grans esdeveniments del mes de juliol al municipi: la 14a Fira del Tomàquet i la Festa Major.

L'entrevista d'aquest número del Tornaveu està dedicada a l'estudiant de Batxillerat de l'IES La Vall del Tenes, Laia Canadell, amb qui parlem del seu Treball de Recera sobre els Pastorets a Santa Eulàlia.

A l'apartat de Medi Ambient, la revista presenta les campanyes més destacades d'aquests mesos: sobre tovalloletes, protecció contra incendis i el mosquit tigre. El Tornaveu inclou, com és habitual, un repàs als temes més importants de Cultura, Educació, Mobilitat, Esports i Benestar Social. A l'apartat de la curiositat, la regidoria de Cultura fa una crida per recopilar fotos antigues del poble per ampliar l'arxiu històric.

Finalment, podreu trobar-hi els articles d'opinió de les dues formacions polítiques amb representació a l'Ajuntament.

Ja podeu llegir la versió digital del Tornaveu 57 en aquest enllaç. Trobareu exemplars gratuïts de la revista a l'Ajuntament, al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica i a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.

Arxivat a: Comunicació, General
Tornaveu 57