El cuiner Bernat Iglesias i Mateu i Eduard Riera elaboren a Can Farell dues tapes a l'acte previ de la Fira del Tomàquet
A l'inici de l'acte es va presentar la nova pàgina web de la fira que tindrà lloc aquest cap de setmana: firadeltomaquet.cat
El cuiner santaeulalienc Bernat Iglesias va preparar aquest diumenge a la tarda dues tapes amb varietats antigues de tomàquets del Vallès, de la mà d'Eduard i Mateu Riera, que van preparar un còctel de benvinguda i el maridatge amb vi.
L'acte, celebrat al restaurant Can Farell, va aplegar més de 60 persones i donava el tret de sortida a la 14a edició de la Fira del Tomàquet, que tindrà lloc aquest cap de setmana a La Fàbrica.
Iglesias, conegut pel programa "Tast km0" de Canal SET i finalista al Premi Talent Jove 2023, atorgat pel Consell Comarcal en col·laboració amb El 9 Nou i emmarcat en el premi Vallesà de l'Any, treballa actualment a Suïssa. Ho fa des del mes de febrer com a cap de partida de postres al restaurant Cheval Blanc, amb tres estrelles Michelin, de Peter Knogl, a Basilea. El jove cuiner va marxar a Suïssa al novembre passat per treballar com a xef pastisser al restaurant Colani, amb una estrella Michelin, a Sant Moritz. Va començar la seva carrera professional al restaurant Villa Mas de S'Agaró i, en acabar els seus estudis de cuina, va treballar al restaurant Lasarte de Barcelona, de Martin Berasategui, com a pastisser.
Tota la informació de la Fira, a firadeltomaquet.cat
A l'inici de l'acte, Emilio Cordero, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, va agrair l'organització de la Fira i els tres joves cuiners, posant en valor el talent que hi ha a la comarca. Després de parlar de la Fira, va donar pas al regidor de Fires i Sector Primari de l'Ajuntament de Santa Eulàlia, Manel Imedio, qui va convidar els assistents a visitar i participar a la fira d'aquest cap de setmana. L'alcalde Francesc Bonet va aprofitar l'ocasió per presentar la nova pàgina web firadeltomaquet.cat
En aquest portal s'hi pot trobar tota la informació de la Fira del Tomàquet de Santa Eulàlia, amb el programa actualitzat d'enguany, els productors de tomàquets, les parades i els restaurants participants i les varietats antigues de tomàquets del Vallès.