Portada > Actualitat > Notícies > La campanya "SER de mercat" reparteix els dos primers carretons d'anar a comprar al sorteig de juny

La campanya "SER de mercat" reparteix els dos primers carretons d'anar a comprar al sorteig de juny

16/07/2024

El Fornet del Fai s'afegeix a les parades del mercat setmanal de Santa Eulàlia

Núria Valldeoriola i Irene Andrade són les dues guanyadores dels carretons d'anar a comprar del sorteig del mes de juny. La campanya "SER de mercat" va recollir 605 butlletes que les persones usuàries del mercat setmanal van dipositar a les urnes per cada compra superior a 5 euros.

Tot i la Festa Major de Santa Eulàlia, el dissabte 27 de juliol es mantindrà el mercat setmanal i aquell dia es farà el sorteig dels dos carretons d'anar a comprar corresponents al mes de juliol. En canvi, dissabte 17 d'agost no hi haurà mercat setmanal.

La iniciativa "SER de mercat" vol posar en valor el model de comerç de proximitat, que garanteix a la ciutadania una oferta de productes variada i de qualitat sense haver de sortir del municipi. El mercat de Santa Eulàlia compta amb nou parades de fruita i verdura de proximitat, roba d'home i dona, pesca salada i pollastres a l'ast. Les compres es poden fer cada dissabte de 8.30 a 14 h als entorns de la plaça Onze de Setembre.

Una nova parada de pa

Des d'aquest passat cap de setmana, El Fornet del Fai s'ha incorporat a les parades del mercat del dissabte a Santa Eulàlia, oferint pans de diferents tipus: blanc, integral, amb llavors, panses i nous, olives, ceba i brioix, entre altres.

Aquest dissabte, 20 de juliol, podreu trobar la parada a la Fira del Tomàquet a La Fàbrica. Els dissabtes d'agost El Fornet del Fai no posarà parada al mercat i s'hi reincorporarà el 31 d'agost.

Arxivat a: Fires i Sector Primari, Promoció Econòmica, Promoció Local
Sorteig mercat juny
Sorteig mercat juny
El Fornet del Fai
SER de mercat
Mercat sortejos mensuals

Arxius adjunts