Portada > Actualitat > Notícies > La Fàbrica presenta els cursos i formacions per la temporada 2024-2025

La Fàbrica presenta els cursos i formacions per la temporada 2024-2025

19/07/2024

Els cursos de l'edició 23-24 han rebut una mitjana d'un 9,65 de valoració global del curs

El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica ha presentat els cursos i formacions per a la propera temporada 2024-2025, que arrancarà al setembre. La Fàbrica acollirà cursos i tallers anuals d'activitats com dibuix i pintura (amb un nou horari), dansa lliure, balls de saló (que incorpora el nivell inicial), ball en línia (que també incorpora el nivell inicial), ioga, taitxí, guitarra, anglès (amb un nou nivell de Beginner), patchwork o labor de retalls i hipopressius. Com a novetat, s'inclou salsa i batxata i les sevillanes i la costura creativa amb màquina de cosir, que passen a ser anuals.

També hi haurà diferents cursos trimestrals, com un nou curs sobre art, en aquest cas centrat en el modernisme, i el curs de música en família per a infants de 0 a 3 anys. Pel que fa a les píndoles formatives, seguirà el bany de gong i el taller de defensa personal, incorporant un taller per abordar les violències digitals. Alhora, hi haurà un taller de memòria i un sobre qualitat de vida dedicat als més grans. Des de l'àrea d'Esports es tornen a organitzar els grups del "Caminem!" i de "En moviment!".

Finalment, hi ha els cursos i tallers organitzats per algunes entitats, en aquest cas, pel Casal de la Gent Gran, la Colla de Gitanes, l'Agrupació Sardanista de Santa Eulàlia i el Club d'Escacs.

La Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja també reiniciarà els clubs de lectura: Fantàstida, juvenil, d'adults (novel·la) i de llegir teatre.

Les inscripcions s'obriran el proper dilluns 2 de setembre al mateix Centre Cívic i Cultural, en horari de dilluns a divendres de 16.30 a 21h. També es podran formalitzar a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Després de realitzar una enquesta entre l'alumnat de l'edició 2023-24, els cursos han rebut una nota mitjana global d'un 9,65. S'ha valorant el docent, l'entorn, la relació qualitat-preu i una nota global del curs i la majoria d'alumnes han assegurat que recomanarien el curs.

 

Per a més informació, consulteu el document adjunt a aquesta notícia. Trobareu els documents necessaris per realitzar les inscripcions a l'apartat de La Fàbrica d'aquest web.

Arxivat a: Cultura
Cursos La Fàbrica 2024-25
Cursos La Fàbrica 2024-25
Calendari Cursos La Fàbrica 2024-25

Arxius adjunts