Portada > Actualitat > Notícies > Dissabte de Festa Major concentra els actes principals amb gran afluència de públic

Dissabte de Festa Major concentra els actes principals amb gran afluència de públic

28/07/2024

La jornada concentra diverses proves del Joc de Colors, el correfoc i molta música

Aquest dissabte Santa Eulàlia de Ronçana va viure un dels dies més intensos de la Festa Major. El matí va ser pel Joc de Colors, amb la prova de la piscina "Sota mínims", a les instal·lacions de Pinedes del Castellet. Després de la migdiada, les quatre colles es van presentar als Camps de l'Escola Ronçana per disputar la prova americana "Sixrap Colors". Ben a prop, al bosquet de l'escola, els més menuts van poder gaudir de l'espectacle infantil "Amb P de Pallasso", a càrrec de la Cia. Sabanni.

La música també va ser la protagonista a La Fàbrica, escenari del concert i ball amb l'esperada Orquestra La Chatta, que va amenitzar la festa amb temes de diferents estils.

La Colla de Diables La Sella, acompanyada de la colla convidada Ball de diables Els 7 pecats capitals de La Pobla de Mafumet, va ser l'encarregada d'encendre la nit amb la tabalada, el correfoc i l'espectacular crema del campanar.

A la plaça de l'Ajuntament, els grups musicals Capinàs i Gertrudis van pujar a l'escenari amb molta energia per fer ballar i cantar al públic. En acabat i per tancar la nit, va ser el torn de DJ Albert Sonder.

Podeu veure més imatges de la jornada a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament (fotos d'Àngel Bravo).

Avui diumenge 28 de juliol acaba la Festa Major. Obren la darrera jornada la missa de Festa Major i la Gran Melé de Petanca. També tindran lloc les darreres proves del Joc de Colors: al matí la prova "Coconusa" al parc de Can Font i a la tarda la prova "Categories".  Pels més menuts, La Tresca i la Verdesca oferirà al bosquet de l'Escola Ronçana el seu espectacle d'animació per fer ballar a tothom. La festa acabarà amb el Sopar de germanor del Joc de Colors i l'entrega de premis amb El Judici Final (amb retransmissió en directe per Canal SET) i finalment, traca final i comiat de Festa Major amb Pd Cames Ajudeu-me.

Trobareu tota la informació al programa de Festa Major.

Arxivat a: Festes
FM 2024 dissabte
FM 2024 dissabte
FM 2024 dissabte
FM 2024 dissabte
FM 2024 dissabte
FM 2024 dissabte
FM 2024 dissabte
FM 2024 dissabte
FM 2024 dissabte
FM 2024 dissabte
FM 2024 dissabte
FM 2024 dissabte
FM 2024 dissabte