Portada > Actualitat > Notícies > Entra en funcionament el pas semafòric a la cruïlla de la C-1415b

Entra en funcionament el pas semafòric a la cruïlla de la C-1415b

29/07/2024

Les obres, amb un cost de 150.000 euros subvencionat pel Servei Català de Trànsit, han creat un itinerari segur entre la Vall i Can Maspons

Des d'aquest cap de setmana, el pas semaforitzat a la cruïlla de la Carretera de Terrassa a Mataró, la C-1415b, amb el Camí de Caldes ja està en funcionament. El projecte de pacificació d'aquesta zona millorarà la seguretat viària en aquesta intersecció, davant del Supermercat Eva, sobretot pels vianants que vulguin creuar la carretera, especialment per a les persones amb mobilitat reduïda. Alhora, la cruïlla serà més amable, reconvertint l'espai i fent-lo més sostenible i accessible.

El projecte ha inclòs un pas de vianants semaforitzat activat per polsador i amb senyal acústica, a més d'un nou fanal sobre el pas de vianants i noves bandes sonores transversals a la carretera avisant als vehicles de la presència del pas. Les zones d'espera s'han protegit amb baranes i té dos trams amb un refugi intermig. A més, s'ha ampliat la vorera nord del Camí de Caldes protegida amb una barana.

Tot i que les obres van començar al desembre de 2023 i es preveia que duressin uns dos mesos, una incidència amb un pal de la companyia telefònica ha fet que aquestes s'hagin allargat. El cost del projecte i l'obra ascendeix a 149.819,85 euros, subvencionats pel Servei Català de Trànsit.

Arxivat a: Mobilitat, Obres i Serveis
Pas semafòric