Portada > Actualitat > Notícies > El projecte de ciència ciutadana "Llegim el riu" fa una nova crida per participar a la segona baixada al Tenes

El projecte de ciència ciutadana "Llegim el riu" fa una nova crida per participar a la segona baixada al Tenes

10/09/2024

La sortida tindrà lloc dijous 19 de setembre a les 17.30 h des de la Font de Sant Cristòfol

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana fa una crida a la població per formar part del grup local de ciència ciutadana amb el projecte "Llegim el riu", el qual té com a objectiu principal contribuir a la preservació del riu Tenes.

"Llegim el riu" busca implicar la ciutadania en la creació de polítiques públiques per gestionar i conservar el patrimoni fluvial. Per aquest motiu, les persones que hi participin contribuiran en la recollida de mostres pel projecte. La primera sortida va tenir lloc al maig.

Apunta't a la segona baixada al riu

Aquelles persones que hi estiguin interessades formaran part del grup local, que farà una segona sortida el dijous 19 de setembre a les 17.30 h a la Font de Sant Cristòfol. Cal apuntar-s'hi abans del 18 de setembre a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Les places per formar part del grup són limitades i cal ser major d'edat.

 

"Llegim el riu" és un projecte transversal de la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, els ajuntaments i les biblioteques municipals. La iniciativa es farà a través de l’eina de ciència ciutadana RiuNet del grup de recerca (FEHMlab) del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona i amb la col·laboració de l’associació Hàbitats i la Fundació Rivus.

Arxivat a: Medi Ambient
Llegim el riu
Llegim el riu

Arxius adjunts