Portada > Actualitat > Notícies > Ordre del dia del Ple Ordinari d'aquest dijous 26 de setembre

Ordre del dia del Ple Ordinari d'aquest dijous 26 de setembre

23/09/2024

El Ple preveu aprovar la creació del Consell d'infants, l'adhesió a l'acord marc de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i l'acord de compliment de la sentència dels terrenys de Can Naps

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha publicat l'ordre del dia del Ple Ordinari d'aquest dijous 26 de setembre, que tindrà lloc a les 19 h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.

Un dels punts que es porten a aprovació és la creació del Consell d'infants de Santa Eulàlia i el seu reglament intern. Alhora, es preveu aprovar la sol·licitud d'adhesió a l'Acord Marc de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per a l'adhesió d'ajuntaments i entitats socials amb interès en l'adquisició d'habitatges provinents del tanteig i retracte i compra directe per destinar a lloguer social.

També es porta a aprovació una modificació de crèdit i la proposta d'acord de compliment de la sentència dels terrenys del sector de Can Naps. Finalment, es preveu aprovar la sol·licitud d'adhesió a l'Espai 5.12 de la Comunitat de Recursos Humans de la Diputació de Barcelona i l'acceptació del contingut del Protocol General.

Podeu consultar l'ordre del dia complet al Portal de Transparència.

Podreu seguir el Ple en directe a través del canal de Youtube de l'Ajuntament en aquest enllaç.

Arxivat a: Alcaldia, General
Ple juliol