Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini per fer propostes de nominats als Premis Tardor

Obert el termini per fer propostes de nominats als Premis Tardor

26/09/2024

La gala tindrà lloc el dissabte 16 de novembre a La Fàbrica

Fins el 8 d'octubre es poden proposar persones, entitats i empreses de Santa Eulàlia de Ronçana que mereixen rebre un guardó als Premis Tardor d'enguany. L'Ajuntament, Canal SET i Ronçana Comerç Actiu (RCA) ja treballen en l'11a edició de la gala, que se celebrarà el dissabte 16 de novembre al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica.

Al llarg de les properes setmanes s'aniran coneixent els detalls de la gala i del tradicional sopar, però, de moment, la ciutadania pot fer arribar les seves propostes de nominats omplint la butlleta que es pot trobar a Can Ferrer i a La Fàbrica. A través de la pàgina web de Canal SET també es poden enviar propostes.

Les categories seran set: Premi Cultural, Esportiu, Social, d'Emprenedoria i Empresa, a l'Entitat de l'any, a la Persona de l'any i el Premi d'Honor a la trajectòria. Enguany també caldrà adjuntar a la nominació una justificació amb els motius que fan mereixedors del premi a cada proposta. Un cop rebudes, el Jurat decidirà les nominacions definitives, que es donaran a conèixer el 4 de novembre.

La venda d'entrades es farà a partir del 5 de novembre amb un preu de 27,5 euros.

Arxivat a: Comunicació, General
Premis Tardor 2024
Proposta nominats Premis Tardor 2024