Portada > Actualitat > Notícies > La 4a edició del SERSONA FEST portarà la música al parc de Can Font el dissabte 19 d'octubre

La 4a edició del SERSONA FEST portarà la música al parc de Can Font el dissabte 19 d'octubre

03/10/2024

El festival començarà a les 17 h amb una jam session per donar pas als concerts a partir de les 19 h

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana va estrenar ara fa quatre anys el SERSONA FEST, arran de la proposta Santaka Emergent Fest sorgida de l'Assemblea Jove.

El dissabte 19 d'octubre el parc de Can Font acollirà de nou el festival, que començarà a les 17 h amb una jam session, amb la col·laboració del combo de jazz de l'Escola de Música de la Vall del Tenes. En aquest cas, es tracta d'una sessió participativa en la que tothom pot portar el seu propi instrument i tocar-hi.

A les 19 h arrancarà el primer concert, amb Aladrocks, el projecte musical del cantautor calderí Marc Xalabarder d'estil pop rock.

La banda de metal de nova creació provinents del Baix Montseny Hiding in Trees tocarà a les 20.10 h.

En acabat, a les 20.55 h, serà el torn de les versions de Ron&Papas, la banda del municipi que regalarà els hits de sempre.

JESTER, grup d'indie rock, tocarà a les 22.10 h. La banda de Sant Andreu del Palomar és la convidada de fora de la comarca i venen de publicar el seu primer EP. Són els guanyadors del concurs de música acústica i es van poder veure a les darreres festes de la Mercè de Barcelona.

A les 23.25 h serà el torn de DEM System, que passa per estils com el rock, electrònica, jungle i drum’n’bass, sempre treballant sobre bases de reggae. Presenten el nou disc, “Nexo”, que ve amb ganes de portar aire fresc i alhora de donar-ho tot: no deixa a ningú indiferent.

Savage Sound Syndicate, la banda de funk rap-core amb un estil propi i incomparable, sorprendrà a tothom a partir de les 00.45 h.

Per tancar la nit, la DJ PDE Petxines acompanyada del grup de dansa urbana Groove Crew oferirà música de caire feminista i prioritzant grups femenins, passant per la patxanga, cúmbia, el punk i fins el reggaeton.

Durant tot l'esdeveniment hi haurà servei de begudes i menjar.

Arxivat a: Festes
Sersona 2024
Sersona 2024
Sersona 2024

Arxius adjunts