Nous cursos en seguretat alimentària per a comerços, bars, restaurants i ciutadania en general
El primer és sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries i el Pla de prevenció i reducció del malbaratament alimentari i el segon, de manipulació d'aliments
L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, amb la Diputació de Barcelona i PIMEC, organitza tres sessions formatives en seguretat alimentària, destinades tant a professionals de comerços, bars i restaurants com a la ciutadania en general.
Els cursos son gratuïts i es realitzaran per videoconferència.
El primer curs consta de dos blocs: tractarà les "Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries" i el "Pla de prevenció i reducció del malbaratament alimentari". Tindrà lloc dilluns 11 de novembre de 8.30 a 12.30 h.
El segon curs és sobre "Manipulació d'aliments" i es realitzarà dilluns 18 de novembre de 8 a 12 h.
En ambdós casos, les places son limitades i cal inscripció prèvia. Aquesta es pot formalitzar a través de l'app de l'Ajuntament (apartat "Inscripcions") o bé en aquests dos enllaços: recursos.ser.cat/cursintolerancies i recursos.ser.cat/cursmanipulacio