Portada > Actualitat > Notícies > Menú de proximitat al sopar dels Premis Tardor

Menú de proximitat al sopar dels Premis Tardor

29/10/2024

Les entrades es posaran a la venda a partir de dimarts 5 de novembre a un preu de 27,5 euros

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, Canal SET i Ronçana Comerç Actiu (RCA) ja treballen en l'edició número 11 dels Premis Tardor, que tindrà lloc dissabte 16 de novembre a partir de les 20 h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica.

La gala, que reconeixerà a entitats, persones i empreses del municipi, anirà precedida del sopar, preparat per diferents restauradors locals.

Els entrants seran dos: un pintxo de truita de pagès, elaborat pel Bar La Sala, i un mini trinxat de patates, moniato, col i cansalada, fet pel restaurant Can Farell. El primer plat serà una crep de rascassa amb salsa de gambes i estarà cuinat pel restaurant La Mama. El restaurant La Bimba és l'encarregat d'elaborar el segon plat: tronquet de vedella amb bolets. Per acabar, les postres seran un pastís de pastanaga i nous, a càrrec de can Farell.

El vi blanc serà un GR-171, de la DO Terra Alta, i el vi negre, un Garnatxa Negra, Salvatge 23'. El cava serà Heretat El Padruell.

Els tiquets es posaran a la venda dimarts 5 de novembre a Can Ferrer a un preu de 27,5 euros. Si alguna persona té una al·lèrgia i/o intolerància cal que ho comuniqui al comprar l'entrada.

Dilluns vinent, 4 de novembre, al SET Informa de Canal SET es donaran a conèixer els tres nominats de cada categoria, que seran set: Premi Cultural, Esportiu, Social, d'Emprenedoria i Empresa, a l'Entitat de l'any, a la Persona de l'any i el Premi d'Honor a la trajectòria. Aquest últim se sabrà dilluns 11 de novembre.

Arxivat a: Comunicació
Premis Tardor 2024
Premis Tardor 2024