Cheval Blanc by Peter Knogl renova les tres Estrelles Michelin i La Liste el situa entre els 9 millors del món
El jove cuiner santaeulalienc Bernat Iglesias treballa al restaurant suís elaborant les postres
El restaurant Cheval Blanc by Peter Knogl, ubicat a Basilea (Suïssa), ha rebut de nou les tres Estrelles Michelin, la màxima distinció que atorga la Guia Michelin. Fa pocs dies també ha rebut la distinció, juntament amb vuit restaurants més, com el millor del món segons La Liste. Bernat Iglesias, el jove cuiner de Santa Eulàlia de Ronçana, hi treballa com a cap de partida de postres.
L'edició 2025 de La Liste, la prestigiosa classificació que destaca els millors restaurants del món, ha col·locat en la primera posició, amb 99,5 punts a nou restaurants: Cheval Blanc by Peter Knogl – Grand Hôtel Les Trois Rois a Basilea (Suïssa), Guy Savoy a París (França), L’Enclume de Simon Rogan a Grange-over-Sands (Regne Unit), La Vague d’Or – Le Cheval Blanc a Saint-Tropez (França), Le Bernardin a Nova York (Estats Units), Lung King Heen a Hong Kong (Xina), Matsukawa a Minato-ku (Japó), Schwarzwaldstube a Baiersbronn (Alemanya) i SingleThread a Healdsburg (Estats Units).
Iglesias, que ha participat a la Fira del Tomàquet de Santa Eulàlia, es va mostrar "molt content i agraïts que es valori la feina", ja que el premi de La Liste els ha arribat per sorpresa. "Ens esperàvem un bon resultat, però no quedar primers", va admetre Iglesias, ja que "hi ha molt bons restaurants".